Avança a bon ritme el projecte de les pistes de pàdel a la zona poliesportiva PDF Imprimeix Correu electrònic

Aquest mes de març l’Ajuntament ha acordat una segona expropiació de terrenys amb la senyora Montserrat Fonfreda Llop, a qui el consistori agraeix la seva predisposició.

 

bc6c4053-6962-4354-ab47-fedf09a60318_11zon


L’Ajuntament d’Aitona segueix donant nous passos per a fer possible l’habilitació de dues pistes de pàdel a la zona poliesportiva. El passat mes de maig de 2022 el consistori va aprovar el projecte executiu de construcció d’aquestes dues pistes i d’adequació de l’entorn de la zona poliesportiva municipal.

 

Posteriorment, l’Ajuntament va procedir a una primera expropiació de terrenys; i aquest mes de març, el consistori ha signat de mutu acord amb la senyora Montserrat Fonfreda Llop una segona expropiació de terrenys. Així, en aquests moments només restarà pendent abans de l’inici de la construcció una tercera i última expropiació de terrenys que l’Ajuntament ja està gestionant.

 

Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, agraeix a Montserrat Fonfreda Llop la seva predisposició i destaca que des de l’Ajuntament “apostem decididament per a consolidar la zona poliesportiva com una àrea esportiva neuràlgica i de referència no només al poble sinó a tot el nostre entorn. Volem que Aitona segueixi comptant amb equipaments de primer nivell i de qualitat que donin resposta als interessos i necessitats de tots els nostres veïns i veïnes. Tenim tot el potencial i totes les eines necessàries per a convertir-nos en la capital esportiva del Baix Segre; i ara volem donar un pas més endavant amb aquest projecte”.

 

64e4e2b0-16d7-4ffd-804c-d1b0c0b88fe1_11zon


El pla té un pressupost d’execució de 162.000€ i és previst que les obres puguin dur-se a terme durant el transcurs d’aquest 2023. Aquestes dues noves pistes de pàdel s’ubicaran a la zona poliesportiva d’Aitona; concretament, a l’àrea sense edificar de la pista descoberta.

 

En concret, s’instal·laran dues pistes de pàdel de 20 x 10 metres amb tancament de quatre metres d’alçada al fons, dos metres inicials de cada lateral, i tres metres d’alçada a la resta; amb sistema "Padel Life Sid” o similar, amb quatre portes d’accés i vidres de seguretat amb vidre temperat. Mentrestant, dada pista constarà de quatre bàculs amb dues làmpades de 150w cadascun, i dues enceses per pista.

 

Els usuaris i usuàries de les noves pistes de pàdel utilitzaran els vestidors del camp de futbol municipal; i l’Ajuntament també és previst que actuï en l’entorn de les pistes de pàdel, habilitant-hi un paviment de formigó amb una lleugera pendent cap a les illes interiors no pavimentades. Finalment, es disposarà una protecció d’una xarxa metàl·lica electrosoldada en tot el límit de parcel·la amb el sòl no urbanitzable.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2023 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.