HERMINIA GOMÀ A AITONA PDF Imprimeix Correu electrònic

AUTOESTIMA:

EMPRENEDORIA SOCIAL I FRUITA DOLÇA D’AITONA

 

Benvolgudes veïnes d'Aitona,

us volem oferir una nova activitat de . De nou, vindrà a Aitona Herminia Gomà, com ara fa un any, per recordar-nos les nostres virtuts i les nostres fortaleses. Amb les seves paraules, nosaltres, les dones, recordarem la nostra capacitat per emprendre, per iniciar projectes, per tirar endavant tot allò que ens proposem. És una gran ocasió per continuar amb el que varem aprendre l’any passat de nosaltres mateixes i per potenciar-ho cada dia més. 

També aprofitarem per potenciar els nostres productes locals, exemple també de l’empenta de les nostres dones, com ara la fruita deshidratada, les ametlles de Casa Sarroqueta o bé els “Tabollets” de formatges Montllobé, les nous Calzada, sense oblidar la fruita, en aquesta ocasió de Fresh Gold.

Des de l'equip de govern de l'Ajuntament, us volem oferir aquesta activitat perquè cregueu en vosaltres mateixes i bolqueu tot el vostre potencial: tant en la creació de projectes per al nostre poble com en accions per a les nostres persones del nostre voltant.

 

Rosa Pujol

Alcaldessa d’Aitona

 

 

Dijous, 15 de novembre del 2012

Matí    10 - 13h

Tarda 15 - 18h

 

 

Sala de plens de l’Ajuntament d’Aitona


 Amb xocolatada per acabar la jornada

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2023 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.