Nova edició de la revista d'informació municipal d'Aitona PDF Imprimeix Correu electrònic

Ja és al carrer una nova edició de la revista d'informació municipal. Consulta'n la versió digital.

 

N17-Aitona-desembre2022-WEB_page-0001


Ja està disponible el darrer número de la revista d'informació municipal, que un cop més ofereix als aitonencs i aitonenques una aproximació amena i completa als principals esdeveniments del municipi i a les actuacions més destacades de l'Ajuntament dels darrers mesos.

 

Clica aquí per descarregar-te el PDF de la revista.


 
L’Escola Francesc Feliu ampliarà la seva zona del pati PDF Imprimeix Correu electrònic

Els treballs han de permetre dotar a aquest centre educatiu d’una nova àrea d’esbarjo per als alumnes, potenciant i millorant així els recursos que ofereix a l’escola a tota la seva comunitat educativa.

 

ce59db81-aa17-4c8d-8a3c-1c6321844b78


L’Ajuntament d’Aitona segueix donant nous passos per a poder fer realitat pròximament el projecte d’ampliació de la zona de pati de l’Escola Francesc Feliu; uns treballs que han de permetre dotar a aquest centre educatiu d’una nova àrea d’esbarjo per als alumnes, potenciant i millorant així els recursos que ofereix a l’escola a tota la seva comunitat educativa.

 

Així, després que a principis d’aquest 2022 el consistori formalitzés l’adquisició d’una finca de 439 m2 de propietat privada per a poder executar aquesta obra; ara, l’Ajuntament treballa per a dur a terme una modificació puntual de les Normes Subsidiàries de Planejament vigents a la parcel·la d’equipaments situada al carrer Joan Maragall número 51.

 

En aquest sentit, per a aconseguir aquesta ampliació cal fer un ajust al perímetre del sòl urbà per incorporar al Sistema d’Equipaments i al Sistema Viari les parcel·les que ocuparà l’ampliació del pati d’aquest centre educatiu i un carrer que l’envolta; i així, s’evitarà l’actual cul de sac del carrer Joan Maragall. La superfície que es pretén incorporar com a sòl urbà, actualment està qualificada com a sòl no urbanitzable; i un cop fet la modificació el consistori adquirirà tota la finca.

 
La zona poliesportiva d’Aitona es dotarà amb dues noves pistes de pàdel PDF Imprimeix Correu electrònic

L’objectiu de l’Ajuntament es poder executar el projecte durant l’any 2023.

 

9cd56bf0-8ae9-4543-942c-3f84e2cea5e8


L’Ajuntament d’Aitona ha aprovat el projecte executiu de construcció de dues pistes de pàdel i d’adequació de l’entorn de la zona poliesportiva municipal. El pla té un pressupost d’execució de 162.000€ i és previst que les obres puguin dur-se a terme durant el transcurs de l’any 2023.

 

Aquestes dues noves pistes de pàdel s’ubicaran a la zona poliesportiva d’Aitona; concretament, a l’àrea sense edificar de la pista descoberta. A més, el consistori també està treballant en aquests moments en l’adquisició d’uns terrenys de titularitat privada que és previst que restin expropiats pròximament -previ acord amb la propietat- i que es destinaran a aquesta actuació.

 

En concret, s’instal·laran dues pistes de pàdel de 20 x 10 metres amb tancament de quatre metres d’alçada al fons, dos metres inicials de cada lateral, i tres metres d’alçada a la resta; amb sistema "Padel Life Sid” o similar, amb quatre portes d’accés i vidres de seguretat amb vidre temperat. Mentrestant, dada pista constarà de quatre bàculs amb dues làmpades de 150w cadascun, i dues enceses per pista.

 

Els usuaris i usuàries de les noves pistes de pàdel utilitzaran els vestidors del camp de futbol municipal; i l’Ajuntament també és previst que actuï en l’entorn de les pistes de pàdel, habilitant-hi un paviment de formigó amb una lleugera pendent cap a les illes interiors no pavimentades. Finalment, es disposarà una protecció d’una xarxa metàl·lica electrosoldada en tot el límit de parcel·la amb el sòl no urbanitzable.

 

Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, avança que “durant el primer trimestre de 2023 decidirem el model de gestió d’aquestes pistes de pàdel” i destaca que “amb aquest projecte l’Ajuntament dona un pas més molt important per consolidar la zona poliesportiva d’Aitona com una àrea esportiva neuràlgica i de referència no només al poble sinó a tot el nostre entorn”.


En aquest sentit, cal destacar que la zona poliesportiva municipal ja acull actualment -a l’espera de l’habilitació de les noves pistes de pàdel- el camp de futbol, la Pump Track o les piscines -aquestes darreres, pendents també de ser arranjades i millorades-.

 
<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 8 de 438
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2023 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.